mutatie   

PROGRAMMA 2007

PRAEDINIUS PRESENTEERT

Zaterdag 24 februari 2007 In 'De Hoogte' kerkpad 8 te Winsum Een vrouw alleen van Dario Fo Spel: Reinilde van der Sommen Regie: Gradus de Groot Een vrouw is zo te zien heel gewoon bezig in de kamer van haar flat met haar dagelijks werk. Dan ontdekt ze aan de overkant een nieuwe buurvrouw. Leuk, iemand om mee te praten! In haar monoloog ontdekken we meer en meer over deze vrouw. Is haar leven wel zo gewoon? Heeft ze iets te verbergen?


Het Raamtheater speelt: Regenwormen van Yvonne Keuls Spel: Peter van Kruining Ellen van der Graaf Regie: Ankie Bours Blijkt de liefde sterk genoeg om het isolement van twee eenzame zielen te doorbreken?


Koninklijke Hoogheden van Thornton Wilder Spel: Berend Bosch Hetty Hofman Anneke Bakema Ingrid van der Meer Regie: Gradus de Groot New Orleans, een louche advocaat, vier vrouwen. Is één van hen de rechtmatige opvolgster van de Franse troon? Of mist er misschien een klein, doch uiterst belangrijk, bewijsstuk? Aanvang: 20:00 uur Entree: € 7,50 Reserveren: 0595-441920